Uw voordelen

Verzekering

Speciaal voor de rijscholen branche zijn we met een aantal verzekeraars aan tafel gegaan om te kijken naar de schadecijfers in de branche; Wat blijkt?! 90% van de schades wordt veroorzaakt door de tegenpartij.

Meer informatie

Autoschade

Schade is nooit leuk!! maar als het dan gebeurd is het wel zo fijn dat alles zo snel mogelijk en netjes afgehandeld word. Daarom is autoschade ook een belangrijk onderdeel van ons concept, waarbij we u als rij-instructeur het liefst dezelfde weer op weg kunnen helpen.

Meer informatie

AOV

Als zelfstandig ondernemer bent u gewend om veel zaken zelf te regelen. Bij een arbeidsongeschiktheids-verzekering (AOV) is dit niet in alle gevallen aan te raden. Afhankelijk van uw kennis en ervaring kunt u zowel met- als zonder advies een AOV af sluiten.

Meer informatie

Letselschade

Waar heeft u bij schade allemaal recht op? Schade komt nooit gelegen, maar als het dan gebeurd? weet u waar u dan recht op heeft?

Meer informatie

Traumabegeleiding

RaNed levert een actieve bijdrage aan de verbetering van de verkeersveiligheid door het bewerkstelligen van positieve verandering in mentaliteit en individueel verkeersgedrag.

Meer informatie

Lease Lesauto

Een snelle opkomende markt is lease. Een auto leasen kun je op veel verschillende manieren, Je hebt de zakelijke lease maar tegenwoordig ook prive lease het welbekende private lease.

Meer informatie

Accountant

Een zeer belangrijk, maar helaas vaak van ondergeschikt belang is de accountant. In tijden waarin de belastingdienst de rijscholen nauwkeurig in de gaten houd is het juist van belang dat u deze zaken goed geregeld heeft.

Meer informatie

Extra inkomsten

Wat is er mooier dan bovenop uw huidige inkomsten wat extra's te verdienen? Ook hier heeft de Collectieve inkooporganisatie Rijscholen wat op gevonden, en dit zonder dat het u extra tijd kost.

Meer informatie

Lesauto veiling

U bent via CIOR - Autoverkoopservice uw auto gegarandeerd en in 4 gemakkelijke stappen kwijt. Voor een goede prijs én binnen een zeer korte tijd!

Meer informatie

Lesauto verhuur

Een van de veel voorkomende vragen is, of wij ook tijdelijke lesauto’s kunnen bieden. Hiervoor hebben we contact gezocht met Lesautorent, inmiddels ook een bekende partij in de rijscholen branche.

Meer informatie

Rijinstructuur 

De hele dag op pad, werken met jonge mensen én je eigen werktijden bepalen? Klinkt als de perfecte baan, niet?

Meer informatie

Dakborden

Al jaren is Muto een zeer betrouwbare partner in professionele dakborden voor rijscholen. Muto Reclame onderscheidt zich met scherpe prijzen, eerlijke adviezen en goede service.

Meer informatie

Tankkaart

Wie wil dat nou niet? Een eigen tankkaart mét korting op brandstof. Veel rijscholen hebben al een tankkaart maar meer om administratieve redenen dan om de korting.

Meer informatie

Marketing

Wij zijn specialist op het gebied van Smarketing. Het lichtpunt tussen sales en marketing.

Meer informatie

Telefoondienst

We hebben er allemaal mee te maken, tijdens het lessen gaat de telefoon. Wie is het? waar gaat het over? is het een nieuwe leerling die informatie wil? Opnemen tijdens de les is geen optie en een voicemail spreekt bijna niemand in.

Meer informatie

Website

Elke rijschool heeft een goede website nodig. Een plek waar nieuwe klanten resencies kunnen lezen en zich kunnen aanmelden voor een (proef)les. Maar ook een plek waar klanten contact met je op kunnen nemen met vragen.

Meer informatie

Stel een vraag

Versturen

Je vindt ons hier

Contact

Collectieve Inkoop Organisatie Rijscholen

Deventerseweg 2
2994 LD Barendrecht
06 33 33 99 77
info@collior.nl
Privacy policy