Uw voordelen

Verzekering

Speciaal voor de rijscholen branche zijn we met een aantal verzekeraars aan tafel gegaan om te kijken naar de schadecijfers in de branche; Wat blijkt?! 90% van de schades wordt veroorzaakt door de tegenpartij.

Meer informatie

Theorielesboek

Door de jaren heen zijn er diverse theorieboeken op de markt verschenen. Echter is er nog niet een boek uitgegeven die geschreven is voor “laaggeletterde”, oftewel gericht aan leerlingen die dyslectisch zijn of voor mensen die minder goed de Nederlandse taal beheersen.

Meer informatie

Bijscholing

Ben jij op zoek naar een goede WRM bijscholingscursus en wil je niet te veel betalen. Wij bieden in samenwerking met Lenoir Opleidingen bijscholingscursussen aan die meetellen voor de verplichte theoretische bijscholing voor rijinstructeurs.

Meer informatie

Letselschade

Waar heeft u bij schade allemaal recht op? Schade komt nooit gelegen, maar als het dan gebeurd? weet u waar u dan recht op heeft?

Meer informatie

Pech hulp

In samenwerking met AA-Team heeft Cior een unieke pechhulp weten te realiseren. De pechhulp die wij u aanbieden is geen verzekering, maar een vorm van spaarproduct.

Meer informatie

Lease Lesauto

Een snelle opkomende markt is lease. Een auto leasen kun je op veel verschillende manieren, Je hebt de zakelijke lease maar tegenwoordig ook prive lease het welbekende private lease.

Meer informatie

Accountant

Een zeer belangrijk, maar helaas vaak van ondergeschikt belang is de accountant. In tijden waarin de belastingdienst de rijscholen nauwkeurig in de gaten houd is het juist van belang dat u deze zaken goed geregeld heeft.

Meer informatie

Extra inkomsten

Wat is er mooier dan bovenop uw huidige inkomsten wat extra's te verdienen? Ook hier heeft de Collectieve inkooporganisatie Rijscholen wat op gevonden, en dit zonder dat het u extra tijd kost.

Meer informatie

Lesauto veiling

U bent via CIOR - Autoverkoopservice uw auto gegarandeerd en in 4 gemakkelijke stappen kwijt. Voor een goede prijs én binnen een zeer korte tijd!

Meer informatie

Lesauto verhuur

Een van de veel voorkomende vragen is, of wij ook tijdelijke lesauto’s kunnen bieden. Hiervoor hebben we contact gezocht met Lesautorent, inmiddels ook een bekende partij in de rijscholen branche.

Meer informatie

Rijinstructeur

De hele dag op pad, werken met jonge mensen én je eigen werktijden bepalen? Klinkt als de perfecte baan, niet?

Meer informatie

Dakborden

Al jaren is Muto een zeer betrouwbare partner in professionele dakborden voor rijscholen. Muto Reclame onderscheidt zich met scherpe prijzen, eerlijke adviezen en goede service.

Meer informatie

Tankkaart

Wie wil dat nou niet? Een eigen tankkaart mét korting op brandstof. Veel rijscholen hebben al een tankkaart maar meer om administratieve redenen dan om de korting.

Meer informatie

Marketing

Wij zijn specialist op het gebied van Smarketing. Het lichtpunt tussen sales en marketing.

Meer informatie

Autoschade

Schade is nooit leuk!! maar als het dan gebeurd is het wel zo fijn dat alles zo snel mogelijk en netjes afgehandeld word. Daarom is autoschade ook een belangrijk onderdeel van ons concept, waarbij we u als rij-instructeur het liefst dezelfde dag weer op weg kunnen helpen.

Meer informatie

AOV

Als zelfstandig ondernemer bent u gewend om veel zaken zelf te regelen. Bij een arbeidsongeschiktheids-verzekering (AOV) is dit niet in alle gevallen aan te raden. Afhankelijk van uw kennis en ervaring kunt u zowel met- als zonder advies een AOV af sluiten.

Meer informatie

Stel een vraag

Versturen

Je vindt ons hier

Contact

Collectieve Inkoop Organisatie Rijscholen

Deventerseweg 2
2994 LD Barendrecht
06 33 33 99 77
info@collior.nl
Privacy policy