Traumabegeleiding

Traumabegeleiding

RaNed levert een actieve bijdrage aan de verbetering van de verkeersveiligheid door het bewerkstelligen van positieve verandering in mentaliteit en individueel verkeersgedrag.

Wij onderscheiden ons van andere instanties door een aanpak die geheel gericht is op gedragsverandering middels een combinatie van rijtechnische en psychologische elementen. Hierbij richten wij ons op de weggebruiker als slachtoffer of veroorzaker, de werkgever als manager, de rij-instructeur als opvoeder, of de verzekeringsmaatschappij als schadevergoeder of schadebeperker, kortom: iedereen die belang heeft bij een veilig verkeersgedrag.

Bent u recent betrokken geweest bij een verkeersongeval? Ervaart u angst bij verkeersdeelname?
En heeft uw leerling ook te maken met de nadelige gevolgen van het ongeval? 

Dan is RaNed dé deskundige partner die u kan helpen op het gebied van traumabegeleiding. RaNed kent diverse takken van dienstverlening. Zo geeft RaNed begeleidingen op het vlak van re-integratie. Onze verkeersgedragstherapeuten en overige hulpverleners hebben ruime ervaring en zijn allen psychologisch geschoold. Hierdoor is RaNed hét instituut op het gebied van onder meer begeleidingen en re-integratie van rijinstructeurs en particuliere weggebruikers. Maar RaNed doet meer.

Eén van onze expertises is onze rijscholen hulp. De leden van het VRB kunnen een beroep doen op de trauma-opvang van RaNed Verkeersbegeleidingen. U en uw leerling staat voorop: een goede eerste opvang is van essentieel belang voor het verdere verloop van herstel en verwerking na het meemaken van een ingrijpend verkeersongeval. Voor de aan onze rijscholen hulp verbonden voorwaarden en kosten leggen wij u graag voor in een vrijblijvend gesprek.

Het RaNed alarmnummer is: 06 54 360 660 (Alarmnummer, buiten kantoortijden)
 
RaNed Verkeersbegeleidingen
Haarlemmerstraat 30
2181 HC Hillegom

0252 – 533 044
info@raned.nl
www.raned.nl

RaNed Traumabegeleiding bedrijfsfilm

Stel een vraag

Contactgegevens