AOV

Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

BELANGRIJK!!!
Wellicht hebben jullie het al vernomen uit de media, maar de Nederlandse overheid gaat alle ZZP’ers ongeacht uit welke branche dan ook verplichten dat zij een AOV moeten gaan regelen.

Het zal je maar gebeuren dat je langdurig ziek bent én geen inkomen meer hebt. Dan heb je een dubbel probleem. Terwijl het financieel goed op te lossen is met een AOV.

CIOR heeft daarom de samenwerking gezocht met een specialist op dit gebied. Koen AOV is een tussenpersoon die zich alleen maar bezig houdt met AOV’s. Hij heeft dus veel kennis en ervaring, en zorgt daardoor voor een deskundig advies én de laagste premie. Koen heeft voor ons een marktonderzoek gedaan voor het beroep rijschoolhouder. En met de beste verzekeraar die daar uitkwam heeft CIOR een afspraak kunnen maken voor 7,5% extra korting.

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is?

Stuur dan een email naar koen@koenaov.nl. Snel daarna krijgt u een korte vragenlijst waar je jouw wensen (verzekerd bedrag en eigenrisico termijn) kunt invullen. Voor deze quickscan betaal je € 100 voorschot op de advieskosten. Dat gaat via een “tikkie” op whatsapp. De werkzaamheden voor een tussenpersoon betaal je namelijk apart. Bij Koen AOV is dat € 850 voor het hele advies- en aanvraagtraject. Je krijgt pas een nota als je akkoord bent met het voorstel. Dan betaal je het restant van € 750.(Kosten zijn op te geven als bedrijfskosten)

Wil je eerst meer informatie? Dat kan natuurlijk ook. Het makkelijkste is Koen te mailen. Kijk ook gerust eens op de website van www.koenaov.nl

Verplichte AOV Wil je nu geen AOV? Weet dan dat de overheid het wel gaat verplichten. Daarom raad ik je aan om nu in ieder geval een dekking te nemen ter hoogte van die komende verplichting. Want dan heb je betere dekking én een lagere premie!

Stel een vraag

Je vindt ons hier

Contact

Collectieve Inkoop Organisatie Rijscholen

Zeemandstraat 11
2991 XR Barendrecht
06 33 33 99 77
info@collior.nl
Privacy policy